CRUISINGVILLAGE akan meningkatkan kehidupan penduduk setempat dengan membawa perubahan ekonomi dan ekologi yang bertanggungjawab secara jangka panjang dan sosial berkat kemahiran dan “cara untuk bekerja”.

1- MODEL PERNIAGAAN SOSIAL DAN PELABURAN

  • Berkongsi manfaat melalui levi pelaburan semula sosial dijamin oleh model perniagaan. 30% daripada keuntungan dilaburkan semula dalam projek komuniti dengan cara yang dirancang.
  • Projek komuniti tempatan yang boleh ditiru yang diselia dengan baik menyumbang untuk mengekalkan pelaburan semula.
US Dollars Anggaran pendapatan hasil penginapan sahaja Gaji dan pembelian, penyelenggaraan Pengusaha komunikasi / pelancongan Pelaburan semula Levi (~ 30%)
Tahun Pertama 620.000 250.000 75.000 190.000
Tahun Kedua 720.000 290.000 85.000 230.000

Pemulihan kos pembiayaan swasta menyediakan dengan perbezaan kos dan seterusnya (TO).

Semasa menggunakan kewangan swasta majoriti saham akan dipegang oleh masyarakat setempat.

Orang tempatan adalah penerima utama dan terutamanya peserta awam dan swasta akan menggunakan contoh model untuk mewujudkan sinergi dengan wilayah lain dalam pemetaan inisiatif baru.

Di peringkat makro, ia memfokuskan ruang untuk inovasi: kluster lintas disiplin antara pelancongan, perhotelan dan eksport.

2- PEMBANGUNAN TEMPATAN

Penglibatan masyarakat setempat adalah wajib.

CRUISINGVILLAGE akan menyediakan cara untuk usahawan wanita tempatan untuk melancarkan perniagaan mereka sendiri, memperkasakan ekonomi yang kurang bernasib baik untuk menjamin kehidupan mereka sendiri.

CRUISINGVILLAGE boleh menyediakan bilik darjah jangka panjang) (perumahan untuk pendidikan, klinik (kemudahan penjagaan kesihatan), kedai, mesyuarat dan lain-lain jenis bangunan perbandaran untuk keperluan masyarakat.

RussiaFrenchJapanEnglish